Näin Seattle Krakenin NHL-urakka käynnistyy – avausottelun ja kotiavauksen vastustajat selvillä

© Kuva: Getty Images

Seattle Krakenin joukkue on nyt selvillä tulevaa kautta varten. Laajennusvaraustilaisuuden yhteydessä vahvistettiin myös joukkueen ensimmäisten otteluiden ajankohdista. Nyt selvillä on sekä joukkueen historian ensimmäinen ottelu NHL:n runkosarjassa sekä sen kotiavaus.

Seuran NHL-polku alkaa lokakuun 12. päivä, kun se kohtaa NHL:n toiseksi tuoreimman joukkueen, Vegas Golden Knightsin. Kotiavaus on puolestaan luvassa lokakuun 23. päivä, jolloin se saa vastaansa Vancouver Canucksin, joka on lähimpänä sijaitseva NHL-joukkue Seattlesta.

Koko NHL:n runkosarjan otteluohjelma tullaan julkaisemaan torstain aikana. Kraken tulee pelaamaan kotiottelunsa Climate Pledge Arenalla, jota vielä kunnostetaan tulevaa kautta varten.