Näkökulma: Pehmeät puheet eivät kanna pudotuspeleissä – mitä Toronton oikein pitäisi tehdä?

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin viime kaudet ovat olleet surkuhupaisaa katsottavaa. Joka syksy seura lähtee kovalla uholla uuteen kauteen. Pelaajat kehuvat toisiaan ja joukkuetta kilpaa mediassa. Ryhmähenki on kova, taitoa on ja joukkue pursuaa johtajia.

Mutta missä ovat tulokset?

Kovista puheista voisi päätellä, että Toronto on viime vuosina dominoinut NHL:ää. Näin ei suinkaan ole. Seura voitti pudotuspelisarjan viimeksi vuonna 2004.

Mitä Toronton pitäisi sitten tehdä? Kaupungissa vaaditaan supertähtien päitä vadille. Nelikosta John Tavares, Auston Matthews, Mitch Marner ja William Nylander joku tai jotkut on kaupattava pois. Maalinteko oli kuitenkin seuran suurin ongelma Montreal-sarjassa. Auttaako supertähtien myyminen ongelman kanssa?

Suurin ongelma on seuraan pesiytynyt ylimielisyys, jota ei yhdellä pelaajakaupalla korjata. Runkosarjassa tähtiloisto takaa voittoja ja hienoja maaleja, mutta kun kädet pitäisi pudotuspeleissä upottaa mutaan ja painaa töitä, supertähdet ovat aivan hukassa.

Toronto tarvitsee kasvojen pesun ja uuden identiteetin. Helpoin tapa toteuttaa se, olisi laittaa päävalmentaja vaihtoon. Joukkue kaipaa tulista käskyttäjää, joka opettaisi tähtipelaajillekin kaivattua nöyryyttä ja työmoraalia.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!