Vappupäivänä pelattiin täysi kierros, kun yhtä vaille kaikki NHL-joukkueet olivat askissa. Näin laaja NHL-kierros sisälsi luonnollisesti myös suomalaisonnistumisia.

Juuse Saroksen nollapeli

Juuse Saroksen ilta ei olisi voinut olla parempi. 28 torjuntaa toivat nollapelin suomalaisten tähdittämää Dallas Starsia vastaan.

Saroksen torjunnat: 1:50-3:20, 3:35-4:10, 5:25, 6:40, 7:15

Erik Haulan äärimmäisen tärkeä jatkoaikamaali

Nashville Predatorsin ja Starsin välillä on todella kiihkeä taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta. Viime yönä he pelasivat toisiaan vastaan, ja ottelu meni maalittomana jatkoajalle. Jatkoajalla häviäminen olisi merkinnyt sitä, että Stars olisi ollut ottelun vähemmän pelanneena yhden pisteen päässä. Erik Haula puki kuitenkin ratkaisijan viitan ylleen ja teki joukkueelleen voittomaalin räjäyttäen kotihallinsa liitoksistaan.

Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon yhteispeli toimii kuin taukoa ei olisi ollutkaan

Carolina Hurricanes sai hiljattain loistavia uutisia, kun pitkään sivussa ollut Teuvo Teräväinen palasi tositoimiin. Hänen kemiansa Sebastian Ahon kanssa ei ole kellekään salaisuus eikä se jäänyt epäselväksi viime yönäkään. Teräväinen viimeisteli one-timerilla Ahon syötöstä, kuten niin monta kertaa aiemmin.

NHL

@NHL
Teuvo Teravainen is looking good out there. 👀

Arttu Ruotsalainen osui taas

Arttu Ruotsalainen on todennut lajin helppouden saatuaan mahdollisuuden näyttää NHL:ssä. Viisi maalia 13 peliin ei ole lainkaan huono tahti ensimmäisiä NHL-pelejään pelaavalle suomalaishyökkääjälle. Tällä kertaa maali syntyi Boston Bruinsia vastaan. Maalin näet tästä linkistä.

Janne Kuokkanen jatkoi maalillaan pisteputkeaan kolmeen otteluun

Janne Kuokkanen on tehnyt upean läpimurron NHL-tasolle. Kauden edetessä 22-vuotias oulunsalolainen on ansainnut enemmän ja enemmän vastuuta. Tämän maalin myötä 45 ottelun jälkeen tehopisteet näyttävät lukemia 7+17=24.

Devils on MSG

@DevilsMSGN
Janne Kuokkanen with a RIP and it's 2-0 @NJDevils

Aleksander Barkovilla kahden pisteen ilta

Aleksander Barkov oli jäällä vain reilun 15 minuutin verran Chicago Blackhawksia vastaan, mutta teholukema +3 ja pisteet 1+1 osoittavat, että hän käytti aikansa äärimmäisen hyvin. Tapparan lahja suomalaiselle jääkiekolle on pelannut kerrassaan upeaa kautta ja lienee ehdolla NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi kauden jälkeen.

NHL

@NHL
Make that 25 on the season for Aleksander Barkov!

NHL

@NHL
SHHHEEEESSSHHHH

Anthony Duclair (@aduclair10), take a bow!

Mikko Rantanen tehoili kahden tehopisteen edestä

Mikko Rantanen teki normaaleja mikkorantasmaisia juttuja. 24-vuotias TPS-kasvatti on NHL:n kymmenen parhaan pistemiehen joukossa 45 ottelun tehoillaan 28+29=57. Viime yönä tehoiksi kerääntyi 1+1.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Right in front of the net, making magic happen, just the way the ✨ Top Line ✨ does it.

#GoAvsGo

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
The passing was pretty, and the goal was somehow even prettier.

#GoAvsGo

Joka aamu näet suomalaisten edesottamukset videoineen tästä linkistä.