Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler kiistää mediassa viime päivien aikana pyörineet väitteet, joiden mukaan Columbus Blue Jacketsiin kaupatu Patrik Laine olisi joutunut tämän kiusaamisen kohteeksi Jets-vuosinaan.

Wheelerin mukaan osapuolten välit olivat neutraalit.

– Jos olen pahoillani jostakin, niin ne koskevat vuosien varrella tapahtuneita turhautumisiani. Joka kerta kun kommunikoimme (Laineen kanssa), kyse oli positiivisista asioista. Ei koskaan riitoja tai huutamista toisillemme. Ehkä olisin voinut kommunikoida hieman paremmin sen sijaan että turhauduin. En ollut koskaan kova Pattylle, kaukana siitä, Wheeler vastaa kiusaamissyytöksiin Sportsnetin mukaan.

Sivuston NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo Laineen treidin perimmäisenä syynä olleen Jetsin tiukan palkkakattotilanteen. Seuran olisi nykyisessä palkkakattotilanteessaan ollut haasteellista tarjota Laineelle palkankorotusta kuluvan kauden jälkeen.