Raju väite kulisseista: Pierre-Luc Dubois ajettiin ulos Columbuksesta – kapellimestariksi paljastui tuttu NHL-nimi: ”Teki tuhotyötä ensimmäisestä päivästä lähtien”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineeseen viime viikonloppuna vaihdetun Pierre-Luc Duboisin lähdön taustoista on nyt tullut julkisuuteen lisätietoa.

Kanadan mediajätti CBC saanut tietoonsa, että 22-vuotiaan Dubois’in lähdön kapellimestarina toimi Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella.

– Tortorella teki todellista tuhotyötä heti harjoitusleirin ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän aloitti koko sopan ja asetti siten GM Jarmo Kekäläisen selkä seinää vasten, tilanteesta hyvin selvällä ollut lähde kertoi CBC:lle.

Dubois’in tehtyä syksyllä siirtovaatimuksen Columbukselle, aloitti Tortorella pelaamaan likaista peliä saadakseen ykköstähtensä ulos joukkueesta.

– Tortorella paljasti paikallisella radiokanavalla, että hän oli nöyryyttänyt Dubois’ia siten, että hän oli pakottanut Dubois’in kertomaan koko joukkueen edessä syitä lähtöhaluilleen. Tortorella kyseenalaisti myöhemmin urheilijan antamat vilpittömät kommentit, CBC kirjoittaa.

Tortorella suoritti sirkuksen viimeisen esitysnumeron viime torstaina, kun hän päätti istuttaa selvästi haluttomasti pelanneen Dubois’in kahden erän ajaksi vilttiketjuun.

– Yhtäkkiä loistava keskushyökkääjä, joka oli ollut vielä kuukausia sitten Tortorellan luottomies, olikin nyt vain normaali pelaaja, jonka ammattimaisuus kyseenalaistettiin julkisesti. Tortorella julkisti medialle heti tämän jälkeen, että Duboisin ”hihnasta” on tullut hyvin lyhyt, eikä hän pelkää tehdä kovia ratkaisuita, CBC kertoo.

Tortorellan synnyttämä mediamyrsky horjutti lopulta Blue Jacketsin organisaation siihen pisteeseen, että Dubois oli pakko kaupata pois.

LUE MYÖS: 

Mikä soppa! Jarmo Kekäläinen tyrmää Pierre-Luc Dubois’n väitteet siirron syistä: ”Ei pidä paikkaansa ja hän tietää sen!”

Winnipegiin kaupattu Pierre-Luc Dubois puhuu nyt suunsa puhtaaksi päävalmentaja John Tortorellasta

Pierre-Luc Dubois sai karun tuomion Kimmo Timoselta – suomalaislegenda tylyttää: ”Jääkiekkokassiin ja hyllyyn vähäksi aikaa”

Myrsky senkuin yltyy: John Tortorella penkitti Pierre-Luc Dubois’n, pelaaja reagoi pelin tauottua täysin poikkeuksellisella tavalla


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?