Mikä soppa! Jarmo Kekäläinen tyrmää Pierre-Luc Dubois’n väitteet siirron syistä: ”Ei pidä paikkaansa ja hän tietää sen!”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ei sulata tähtisentteri Pierre-Luc Dubois’n mediaan antamia selityksiä siirtopyyntöönsä johtaneista syistä.

Dubois väitti pitkittyneiden sopimusneuvottelujen johtaneen tilanteeseen, jossa tämä päätti vaatia siirtoa toisaalle. Kekäläinen kuitenkin tyrmää kanadalaistähden väitteen TSN:lle antamassaan haastattelussa.

– Tämä ei pidä lainkaan paikkaansa ja hän tietää sen. En ymmärrä, miksi hän edes vihjailee jotain tällaista, Kekäläinen jyrähtää.

– Sopimuksen tekemisessä kesti ehkä 10 minuuttia sen jälkeen, kun pääsimme yhteisymmärrykseen sopimuksen pituudesta. Meillä oli pöydällä kaikenlaisia vaihtoehtoja 2-3 vuoden sopimuksesta 8-vuotiseen sopimukseen.

– Aluksi emme juuri keskustelleet. Tämä on tapa, jolla (Dubois’n agentti) Pat Brisson hoitaa nämä asiat. Minulla on äärimmäinen kunnioitus häntä kohtaan ammattilaisena sekä siitä, miten hän hoiti neuvottelut.

Kekäläisen mielestä osapuolet saivat lopulta aikaan molempia tyydyttävän sopimuksen.

– Neuvottelujen suhteen ei ollut missään vaiheessa ongelmia, pääsimme yhteisymmärrykseen hyvin nopeasti ja mielestäni sopimus oli reilu molempien osapuolten kannalta.

– Toivoisin Pierre-Lucin kertovan totuuden siitä, miksi hän halusi pois. Hän ei ole kertonut sitä minulle, joukkuetovereilleen tai kenellekään muulle. Kyse ei missään nimessä ollut sopimusneuvotteluista, sen voin vakuuttaa, Kekäläinen päättää.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?