Minnesota Wild maalivahtikaupoilla – Kaapo Kähköselle luvassa huima näyttöpaikka?

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks ja Minnesota Wild jatkoivat keskinäisiä pelaajakauppojaan myöhään maanantai-iltana Suomen aikaa.

Vain vähän aiemmin hyökkääjä Ryan Donaton Wildista hankkinut Sharks värväsi Minnesotasta myös sen pitkäaikaisen ykkösmaalivahdin Devan Dubnykin, 34, saaden kaupan kylkiäisenä 5. kierroksen varausoikeuden.

Wild lähettää San Joselle lisäksi 7. kierroksen varausoikeuden ja suostuu ottamaan kontolleen puolet Dubnykin ensi kauden kattavasta, 4,33 miljoonan dollarin suuruisesta palkasta.

Viimeiset kuusi kautta Wildia edustanut Dubnyk on esiintynyt NHL:n tähdistöottelussa vuosina 2016, 2017 ja 2019. Päättyneellä kaudella mies pelasi kuitenkin pahasti alakanttiin: konkarin torjuntaprosentti 30 runkosarjapelissä oli vaatimaton 89,0.

Dubnykin kauppaaminen tietää suurella todennäköisyydellä sitä, että Wild aikoo nostaa viime kaudella AHL:n parhaaksi maalivahdiksi valitun 24-vuotiaan Kaapo Kähkösen vakituisesti NHL-kokoonpanoonsa kokeneen Alex Stalockin aisapariksi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!