Philadelphia Flyersissa suurimman osan urastaan pelannut tappelija Todd Fedoruk jakoi Spittin Chiclets -podcastissa hulvattoman tarinan. Flyers-joukkuekaverit Dennis Seidenberg ja Justin Williams olivat Fedorukin kanssa Bahamalla loman vietossa, kun harmiton kilpailu vesiskoottereilla sai odottamattoman käänteen.

Kolmikolla oli kyydissään vaimonsa ja he kisasivat saarelta toiselle palatessaan hotellille. Fedoruk ja Williams ampaisivat kärkeen ja Seidenbergin pariskunta jäi kauas taakse.

– Painoimme täysillä emmekä katsoneet taakse. Kun pääsimme rantaan, mietimme, että he varmaan pysähtyivät ja jäivät säätämään jotain. Menimme hotellihuoneeseen ja ajattelimme heidän tekevän samoin, Fedoruk kertoo.

Neljä tuntia myöhemmin Fedoruk ja Williams lähtivät syömään illallista ja Seidenbergejä ei näkynyt vieläkään. Silloin totuus selvisi. Dennis ja Rebecca olivat vieläkin merellä.

– Heidän vesiskootterinsa oli hajonnut ja he olivat haaksirikkoutuneet saarelle. Siellä ei ollut edes ainuttakaan puuta. He istuivat neljä tuntia auringossa.

Lopulta Seidenbergit pääsivät pois saarelta ison huvipurren kyydissä.

– Näimme heidät myöhemmin illallisella ja he olivat punaisia kuin ravut. Meistä tuntui niin pahalta, Fedoruk muistelee.