Colorado Avalanche on ollut hurjassa iskussa NHL-pudotuspeleissä. Ratkaisijoita on löytynyt ykkösketjun lisäksi laajalta rintamalta.

Yksi joukkueen kuumimmista pelaajista onkin Nazem Kadri. Kakkossentteri siirtyi seuraan viime kauden jälkeen Toronto Maple Leafsista.

Torontossa Kadri ei vakuuttanut. Hänen uransa päätyi seurassa sikamaiseen taklaukseen, josta hän sai pitkän pelikiellon. Kanadalaisseurassa ei enää haluttu katsella sentterin törttöilyjä.

Kun Kadrin tilastoja vertaa edellisiin pudotuspeleihin, hän on kuin uudestisyntynyt. Seitsemään otteluun hän on iskenyt tehot 4+4=8. Osumista kaksi on ollut vieläpä voittomaaleja.

Kaikkina Toronto-vuosinaan Kadri pelasi 19 pudotuspeliottelua. Niissä hän teki tehot 3+7=10 ja keräsi huimat 56 jäähyminuuttia. Näissä pudotuspelejä Kadri ei ole ottanut ainuttakaan jäähyä vaikka häntä on yritetty hiillostaa.

– Menen ihmisten ihon alle. Olen huomannut sen parin viime vuoden aikana. Isoin juttu on pysyä rauhallisena, Kadri kommentoi uutta mentaliteettiaan.