Buffalo Sabresin suurlupaus Rasmus Dahlin ei ole jäänyt istumaan, kun tieto NHL-kauden päättymisestä tuli julki.

Sabres oli yksi seitsemästä joukkueesta, jonka kausi on varmuudella jo ohi. Joukkueen seuraavaa ottelua saatetaan joutua odottamaan pahimmillaan jopa ensi tammikuulle saakka.

20-vuotias Dahlin oli pettynyt erityisesti siihen, että Sabres olisi ollut vain kolmen pisteen päässä samassa divisioonassa pelaavasta Montreal Canadiensista, joka pääsi lopulta jatkopeleihin kaksi ottelua enemmän pelanneena.

– Asiat menivät miten menivät. Eipä niille hirveästi voi mitään tehdä. Mutta nyt kaikki ruotsalaiset kaverini ovat siellä, ja itse istun kotona häviäjänä. Se tuntuu pahalta ja turhauttaa. Ei ole kivaa, Dahlin harmitteli Göteborgs Posten -lehden haastattelussa.

Dahlin treenaa parhaillaan kotiseudullaan Göteborgissa. Nuori kiekkolahjakkuus on keskittynyt erityisesti lihasmassan keräämiseen.

– Tulen näyttämään Hulkilta, NHL:ään siirtymisen jälkeen 85:sta kilosta 93:ään kiloon nostanut puolustaja lataa.

– Olen käynyt kuntosalilla oikeastaan aika paljon. Minusta on tulossa jykevä! Kokkaan paljon ruokaa – esimerkiksi kanankoipia. Murrosikäni alkaa olla pian ohi, joten se on auttanut minua myös. Sabres on pyytänyt minua keräämään lihasmassaa, Dahlin kertoi.