THN rankkasi sata parasta NHL:ään jo varattua lupausta – mukana 11 suomalaisnimeä

© Kuva: Getty Images

Takavuosina kiekkoraamattu-lisänimen saanut The Hockey News on julkaissut perinteisen Future Watch -listauksensa, jossa se laittaa paremmuusjärjestykseen NHL:ään jo varatut lupaukset, joiden läpimurto taalajäillä antaa yhä odottaa itseään.

Aviisin top 100 -listalle mahtui myös lukuisia suomalaisnimiä. Sinivalkoisista korkeimmalle THN rankkasi Winnipeg Jetsin varaaman puolustaja Ville Heinolan, joka ylsi listan sijalle 20. Muita suomalaisia 50 parhaan joukossa ovat Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki (25.), Florida Panthersin hyökkääjä Henrik Borgström (33.), Buffalo Sabresin palkkalistoille kuuluva maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen (41.) sekä Ottawa Senatorsin ykkösvaraus Lassi Thomson (46.).

Sadan parhaan joukkoon suomalaisista arvioitiin lisäksi Nashville Predatorsin ykkösvaraus Eeli Tolvanen (53.), Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen (58.), Boston Bruinsin puolustaja Urho Vaakanainen (71), Colorado Avalcnhen maalivahti Justus Annunen (72.), Los Angeles Kingsin hyökkääjä Rasmus Kupari (77.) sekä Arizona Coyotesin Matias Maccelli (91).

Listan TOP 10:

1. Bowen Byram, p (Colorado)
2. Trevor Zegras, h (Anaheim)
3. Igor Shesterkin, mv (NY Rangers)
4. Kirill Kaprizov, h (Minnesota)
5. Spencer Knight, mv (Florida)
6. Moritz Seider, p (Detroit)
7. Dylan Cozens, h (Buffalo)
8. Grigori Denisenko, h (Florida)
9. Vasili Podkolzin, h (Vancouver)
10. Alexander Romanov, p (Montreal)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.