Toronto-pomo Kyle Dubas paljastaa: tästä syystä jätti puolustajahankinnan tekemättä

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pudotuspelipaikasta kamppailevan Toronto Maple Leafsin uskottiin vahvistavan heikkona pidettyä puolustustaan vähintään yhdellä laatupuolustajalla ennen NHL:n siirtotakarajan umpeutumista.

Yhdeksi vaihdokiksi kaavailtiin mediaspekulaatioissa mm. Leafsin kolmosketjuun juuttunutta laitahyökkääjä Kasperi Kapasta, joskaan vaihtokauppoja yhdenkään seuran kanssa ei lopulta nähty.

Maple Leafsin nuori GM Kyle Dubas avaa nyt syitä hiljaiselolleen NHL:n siirtotakarajalla.

– Tarvitsimme pitkäaikaisen ratkaisun. Emme yksinkertaisesti nähneet vaihtoehtoa, joka olisi sopinut kuvioon pitkällä tähtäimellä, Dubas paljastaa TSN:n haastattelussa.

Dubas muistuttaa kahden tähtipuolustajan, Jake Muzzinin sekä Morgan Riellyn loukkaantumisten antavan seuralle samalla sauman katsastaa usean oman nuoren lupauksen kyvyt NHL-tasolla.

Justin Hollilla on ollut erinomainen vuosi. Travis Dermott ja Timothy Liljegren pystyvät ottamaan isompaa roolia. Joten ehkäpä loukkaantumiset olivat meille siunaus – nyt saamme tilaisuuden nähdä, mihin nämä pelaajat pystyvät kasvaneissa rooleissaan, Dubas pyörittelee.

– Joidenkin joukkueiden – kuten Columbuksen ja Pittsburghin – loukkaantumistilanne on vielä meitäkin pahempi. Tähän asti tämä on ollut upea tilaisuus ottaa selvää materiaalimme syvyydestä. Samalla se antaa meille viestin siitä, mihin suuntaan haluamme lähteä tulevassa varaustilaisuudessa, seurapomo linjaa.

Tulevan kesän vapaille markkinoille on joka tapauksessa päätymässä näillä näkymin useita nimekkäitä puolustajia, joista Dubas saattaa olla kiinnostunut. Palkkakatto-ongelmat tuskin mahdollistavat Alex Pietrangelon tavoittelun, sen sijaan Sami Vatanen, Kevin Shattenkirk, Justin Schultz, Travis Hamonic tai vaikkapa Justin Braun saattaisivat tulla kyseeseen Leafsin kesähankintoina.

LUE MYÖS: Detroit-tähti paljastaa: toiveissa pitkä jatkosopimus

LUE MYÖS: Jaromir Jagr lyömässä luistimet naulaan? 48-vuotiaan legendan omistama seura koki karun kohtalon

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS