NHL:n kesän ykkösvaraukseksi rankattu Kanadan superlupaus loukkaantui pahasti – toimittajalta päivitys tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Nuorten MM-kisojen ennakkosuosikki Kanada sai lauantaina kovan oppitunnin nöyryydestä Venäjän pöllytettyä vaahteralehtipaitoja karuin 6-0-lukemin.

Nikkareiden sysimustan illan kruunuksi tulevan kesän NHL-varaustilaisuuden ykkösvarauksena pidettävä Alexis Lafreniere loukkasi ottelussa nilkkansa pahan näköisesti, ja jopa miehen kisojen uskottiin ensiarvioiden mukana olevan ohi.

Nuorukaisen tilanteesta tipahti sunnuntaina kanadalaisittain huojentavia lisätietoja. TSN:n kiekkotoimittaja Frank Serevalli kertoi, ettei Lafrenieren nilkasta löytynyt magneettikuvauksissa murtumaa, eivätkä miehen nivelsiteet ole nekään vahingoittuneet. Hyökkääjää ei nähdä Kanadan riveissä nuorten MM-kisojen seuraavassa ottelussa Saksaa vastaan, sen sijaan paluu tositoimiin turnauksen edetessä on edelleen mahdollista.

Lafreniere näytti tasonsa jo MM-kisojen avausottelussa iskemällä neljä tehopistettä ottelussa USA:ta vastaan.

Katso Lafrenieren loukkaantumiseen johtanut tilanne alta löytyvältä videolta:

» Tuleeko Kaapo Kakosta historian ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus? Kaikki ensi kesän draftista erikoissivultamme!