Kuluva kiekkokausi on ollut Philadelphia Flyersin Oskar Lindblomille vuoristoratamainen. Hyökkääjä oli pelatessaan huikeassa iskussa, sillä ruotsalainen kiskoi alkukaudesta jopa 11 häkkiä. Noilla irtoaa Flyersin sisäisen maalipörssin jaettu kärkipaikka.

Sittemmin pelaaja kohtasi koko kiekkomaailmaa järkyttäneen uutisen. Pelaajalla todettiin aiemmin joulukuussa luusyöpä. Nyt pelaaja kertoi tuoreimpia tuntemuksiaan Instagram-tilinsä kuvassa seuraavin sanakääntein.

– Viimeinen viikko on ollut minulle erittäin raskas, mutta olen niin onnellinen kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota te kaikki olette antaneet minulle tällä matkalla.

Flyers-hyökkääjän kuvaan oli reagoinut usea NHL-taho, sillä esimerkiksi Calgary Flamesin ja sairastuneen maanmies Elias Lindholm heitti siihen sydämiä ja samoin reagoi AHL-pelaaja Christian Djoos. Tukensa osoittivat myös muun muassa Philadelphian Nolan Patrick sekä Justin Bailey.

– Saamani tuki on ollut epätodellisen tuntuista, ja olemme kiitollisia kaikesta – iso kiitos kaikille, se merkkaa paljon, pelaaja jatkoi.

Tsemppiviestin aiemmin Lindblomille kirjoitti Instagram-tililleen myös hänen tyttöystävänsä Alma Lindqvist.

– Jumala antaa hänen kovimmat kamppailut hänen vahvimmalle ihmiselleen. Olemme kiitollisia kaikista viesteistänne. En voi vieläkään uskoa tätä, mutta taistelemme saadaksemme sinut kuntoon mahdollisimman pian. Tulen aina rakastamaan sinua, nainen kirjoitti.