Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjästä Mark Stonesta paljastui melkoinen NHL:n outolintu.

The Athletic -lehti sai tietoonsa, että Stonella on hyvin erikoinen rituaali mailojensa kanssa, sillä kanadalaishyökkääjä pelaa harjoituksissa aivan erilaisella mailalla, kuin otteluissa.

Erikoista tässä on se, että Stonen harjoituksissa käyttämä mailassa on tarkoituksella ”epämiellyttävä” käyrä, jotta hänen otteluissa käyttämä, oikealla käyrällä varustettu maila tuntuisi paremmalta.

– Ihan rehellisesti, niin en edes tiedä mikä aloitti tämän. Tämä on vain henkisen puolen asia, jota olen aina tehnyt. En tiedä pystyisinkö lopettamaan sitä, Stone valaisi The Athletic -lehden haastattelussa.

– Olen käyttänyt aika normaalia käyrää koko urani. Siinä harjoitusmailassa olevassa käyrässä tuntuu olevan jokin vikana, joten pelini harjoituksissa on sen myötä myös hieman pielessä – näin olen valmiimpi otteluissa. Käteni tuntuvat toimivan paremmin sen takia, Stone jatkoi.

Golden Knightsin pelaajat olivat aivan ihmeissään Stonen tavasta.

– Tuo on oudoin asia ikinä, puolustaja Shea Theodore ällisteli naureskellen

– En tiedä miten hän tekee sen. Minun kantani tähän on se, että en tiennyt tästä asiasta edes – tämä on hullua. En malta odottaa, että pääsen kysymään häneltä tästä, Golden Knights -pakki Nate Schmidt sanoi.