Jack Hughes pelaa historiallisen kehnoa tulokaskautta – Kiekkoraamattu: Devils valmis poikkeukselliseen ratkaisuun?

© Kuva: Getty Images

Jack Hughesin tulokaskausi on ollut vaikea kuten on koko New Jersey Devilsinkin. Viime kesän ykkösvaraus on iskenyt 24 ottelussa tehot 4+7=11.

Pistetahdilla Hughes on tekemässä runkosarjassa maltilliset 37 tehopistettä. Viimeksi koko kauden NHL:ssä pelannut ykkösvaraus on tehnyt vähemmän pisteitä kaudella 1999-2000, kun Patrik Stefanin sisääntulo NHL:ään oli pettymys. Häntä pidetäänkin yhtä historian huonoimmista ykkösvarauksista.

Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News povaa, että New Jersey Devils on valmis harvinaiseen ratkaisuun. Seura voi lähettää Hughesin nuorten maailmanmestaruuskisoihin.

Hughes on jämähtänyt Devilsissä pieneen kolmosketjun rooliin. Seura kuuluu myös NHL:n pohjasakkaan, joten seura ei kamppaile tosissaan voitoistakaan. Hughesin menettämisellä kuukaudeksi ei olisi mitään todellisia negatiivisia puolia.

Devils tosin joutuisi kokemaan ison imagotappion. Hughesin päästäminen nuorten maajoukkueen matkaan kielisi siitä, että Devils toi jenkkilupauksen NHL:ään liian aikaisin.

Viimeksi ykkösvaraus päästettiin nuorten kisoihin vuonna 2014. Tuolloin Edmonton Oilersin varaama Nail Jakupov edusti Venäjää. Hän pelasi kaudella 48 ottelua NHL:ssä tehoin 17+14=31.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.