Aleksander Barkov on kovassa iskussa NHL:ssä. Viime yön ottelussa New York Islandersia vastaan Florida Panthersin kapteeni venytti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi.

Barkovin maali syntyi heti kolmannen erän alkuun. Hän pääsi siivoamaan irtokiekon maalin edustalta sisään ja tasoitti ottelun 1-1:een. New York Islanders palasi kuitenkin välittömästi johtoon tasoituksen jälkeen.

Kolmannen erän aikana Barkov pääsi tekemään vielä toisenkin tasoituksen. Maali kuitenkin hylättiin korkean mailan vuoksi, ja New York Islanders voitti ottelun 2-1 lukemin.

Barkov on nyt tehnyt 16 ottelussa tehot 4+16=20. Hän on suomalaisten pistepörssin selvä ykkönen. Kakkosena olevalla Patrik Laineella on kasassa 14 tehopistettä. Koko NHL:n pistepörssissä Barkov on yhdeksäntenä.

Barkovin hylätyn maalin voit katsoa alta.