San Jose Sharksin ja Vancouver Canucksin välisessä ottelussa koettiin koskettava hetki, kun ottelu toimi osana Hockey Fights Cancer -iltaa, jonka avustuksella kerätään rahaa syöpää sairastavien ihmisten hyväksi.

Tällä kertaa huomion keskipisteenä toimi Sharksissa työskentelevien Patrick ja Heather Hooperin kaksivuotias lapsi, Graysen Hooper, joka sairastaa leukemiaa eli verisyöpää.

Iloinen tyttölapsi oli saanut ottelun alla itselleen Sharksin pelipaidan, jonka selkään oli painettu teksti ”Amazing Gray”. Graysen pääsi ennen ottelun alkua perheensä kanssa jäälle pudottamaan kiekon Sharks- ja Canucks -kapteenien mailojen väliin. Jäällä oli mukana myös perheen nuorimmainen Quinn Hooper.

– En usko, että hän edes muistaa, mitä elämä oli ennen tätä, mikä on luultavasti hyvä asia. Oli mahtavaa nähdä hänen kävelen siellä, Grayn äiti Heather kiitteli.

Voit katsoa koskettavan videon alta tai täältä.