Kahdesti maalanneelta Joel Armialta huima myrskyvaroitus – onnistui vasta viidentenä pelaajana todella harvinaisessa tempussa

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensissa hyökkäävä Joel Armia oli hurjassa iskussa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Hyökkääjä nakutti kitkerään 4-5-tappioon päättyneen Buffalo Sabres -ottelun avauserässä kaksi maalia, kaikkiaan ilta toi pisteet 2+1.

Kolmosketjun laiturin osumissa kummallista oli se, että ensimmäinen syntyi alivoimalla ja toinen ylivoimalla – ja siis yhden erän aikana. Erikoistilannemaalien välillä aikaa oli vain noin viisi ja puoli minuuttia.

Tällainen, eli sekä yli- että alivoiman iskeminen missä vaan joukkueessa avauserän aikana ei tietystikään ole ihan arkipäivää. Aiemmin Habs-pelaajista vastaavassa on onnistunut nimittäin vain neljä pelaajaa. Edellisen kerran moiseen temppuun kykeni Max Pacioretty Toronto Maple Leafsia vastaan vuonna 2015.

Suomalaislaituri palkittiin Sabres-ottelun kakkostähtenä. Armia nautti peliaikaa reilut 16 minuuttia ja hänen tehotilastonsa näytti lukemaa +2.

Habs-leiristä pisteille ylsivät myös vajaat 15 minuuttia pelannut ja kerran maalannut Jesperi Kotkaniemi (+1) sekä vajaat 17 minuuttia luutinut ja yhden syöttöpinnan saalistanut Artturi Lehkonen (-1).

Buffalon Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen jäivät joukkueen pakistossa pisteittä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.