Kahdesti maalanneelta Joel Armialta huima myrskyvaroitus – onnistui vasta viidentenä pelaajana todella harvinaisessa tempussa

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensissa hyökkäävä Joel Armia oli hurjassa iskussa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Hyökkääjä nakutti kitkerään 4-5-tappioon päättyneen Buffalo Sabres -ottelun avauserässä kaksi maalia, kaikkiaan ilta toi pisteet 2+1.

Kolmosketjun laiturin osumissa kummallista oli se, että ensimmäinen syntyi alivoimalla ja toinen ylivoimalla – ja siis yhden erän aikana. Erikoistilannemaalien välillä aikaa oli vain noin viisi ja puoli minuuttia.

Tällainen, eli sekä yli- että alivoiman iskeminen missä vaan joukkueessa avauserän aikana ei tietystikään ole ihan arkipäivää. Aiemmin Habs-pelaajista vastaavassa on onnistunut nimittäin vain neljä pelaajaa. Edellisen kerran moiseen temppuun kykeni Max Pacioretty Toronto Maple Leafsia vastaan vuonna 2015.

Suomalaislaituri palkittiin Sabres-ottelun kakkostähtenä. Armia nautti peliaikaa reilut 16 minuuttia ja hänen tehotilastonsa näytti lukemaa +2.

Habs-leiristä pisteille ylsivät myös vajaat 15 minuuttia pelannut ja kerran maalannut Jesperi Kotkaniemi (+1) sekä vajaat 17 minuuttia luutinut ja yhden syöttöpinnan saalistanut Artturi Lehkonen (-1).

Buffalon Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen jäivät joukkueen pakistossa pisteittä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.