NHL-toimittajat äänestivät ensi kauden Norris-voittajaa – kakkosena todellinen yllättäjä

© Kuva: Getty Images

NHL.comin toimittajat äänestivät ennen NHL-kauden alkua tulevasta Norris-voittajasta. 20 toimittajaa listasi mielestään viisi parasta puolustajaa niin, että ensimmäinen sai viisi pistettä, toinen neljä ja niin edespäin.

Äänestyksen selkeä ykkönen oli Tampa Bay Lightningin Victor Hedman. Hän sai äänestyksessä peräti 77 pistettä. Hedmanilla on taskussaan jo yksi Norris-voitto. Hänet valittiin parhaaksi puolustajaksi kaudella 2017-18.

Kakkoseksi äänestyksessä nousi yllättäen Columbus Blue Jacketsin Seth Jones. Hän sai äänestyksessä 36 pistettä. Jones nakutti viime runkosarjassa tehot 9+37=46, ja oli pudotuspeleissäkin Columbuksen kantavia voimia. Kymmeneen ratkaisuotteluun hän merkkautti yhdeksän tehopistettä.

San Jose Sharksin superkaksikko jäi äänestyksessä kolmanneksi ja neljänneksi. Brent Burns keräsi 35 ääntä, kun taas Erik Karlsson jäi 34 ääneen.

Viime kaudella parhaan puolustajan palkinnon voittanut Mark Giordano jäi äänestyksessä kauaksi kärjestä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!