Lähde: Washington pettyi Jevgeni Kuznetsovin salailuun huumekohussa – ”Johti harhaan”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin leirissä ei otettu ilolla vastaan supertähti Jevgeni Kuznetsovin huumekohua.

Kansainvälinen kiekkoliitto IIHF lätkäisi venäläiselle neljän vuoden pelikiellon kansainvälisiin peleihin kokaiinikäryn takia. Sen myötä Kuznetsovin nimi nousi otsikoihin ympäri maailman.

Myös NHL ja Capitals reagoivat tilanteeseen tiedotteillaan. The Athleticin toimittaja Tarik El-Bashir kertoo kuitenkin lähteeseensä vedoten, ettei kulisseissa selvitty ilman eripuraa.

Capitals-leirissä petyttiin Kuznetsovin toimintaan kohun alla. NHL-tähti yritti kieltää tapahtuneen aivan loppuun saakka.

– Lähde kertoo, että Caps on pettynyt siihen, että Kuznetsov johti heitä harhaan. Hän kielsi tapauksen jo kokaiinivideon levittyä sosiaaliseen mediaan toukokuussa, El-Bashir kirjoittaa.

Capitals ja Kuznetsov kommentoivat tapausta rauhallisesti perjantaina.

– Joukkueen keskittyminen on kuitenkin siinä, että Kuznetsov saa nyt sellaista apua, jota hän tarvitsee, toimittaja kertoo kulissien takaa.

Samalla toimittaja nosti esille kiinnostavan pointin: venäläistähti tiesi jo hyvissä ajoin tulevasta kärystään. Ehkä sen takia Kuznetsov on viettänyt tänä kesänä poikkeuksellisesti normaalia enemmän aikaa Washingtonissa treenaten Capitalsin harjoituskeskuksessa.

LUE MYÖS: Raju väite! Jevgeni Kuznetsovin ex-joukkuetoveri ei usko IIHF:ään – ”Tämä näyttää provokaatiolta ja petokselta”

LUE MYÖS: Jatkoseuraamuksia? NHL-pomo kommentoi Jevgeni Kuznetsovin huumekäryä: ”Hän on hakenut apua”

 

LUE MYÖS: Muistatko? MM-kisoissa kärynnyt Jevgeni Kuznetsov nousi jo keväällä kohun keskelle – vakuutti syyttömyyttään: ”En ole koskaan käyttänyt huumeita”

LUE MYÖS: Seura ja pelaaja tulivat julkisuuteen – huumeista kärynnyt Jevgeni Kuznetsov katuvaisena: ”Olen pettänyt niin monet”

 


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)