Muistatko? MM-kisoissa kärynnyt Jevgeni Kuznetsov nousi jo keväällä kohun keskelle – vakuutti syyttömyyttään: ”En ole koskaan käyttänyt huumeita”

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen kiekkoyhteisö sai kuulla perjantaina ikäviä uutisia, kun IIHF tiedotti supertähti Jevgeni Kuznetsovin kärynneen kokaiinin käytöstä.

Kevään MM-kisoissa annettu näyte johtaa neljän vuoden kilpailukieltoon kansainvälisissä peleissä. Kuznetsov ei saa edustaa siis Venäjää tulevina vuosina rikkeen takia.

Kohu ei ole kuitenkaan tyhjästä temmattu. Venäläinen nousi otsikoihin jo toukokuussa, kun hänestä levisi epäilyttävä video sosiaalisessa mediassa. Tässä Kuznetsov esiintyi kokaiinilta näyttävän aineen vieressä. Pöydällä näkyi epämääräisiä jauheviivoja sekä rullaksi kääritty seteli.

Tuolloin NHL-tähti vakuutti syyttömyyttään. Kyseessä oli kuulemma juhlat, jossa oli joutunut vahingossa tuntemattomien ihmisten seuraan.

– En ole koskaan elämässäni käyttänyt laittomia huumeita. Haluan pyytää julkisesti anteeksi Capitalsilta, joukkuekavereiltani, faneiltamme ja kaikilta muilta, jotka ovat joutuneet ikävään tilanteeseen minun vuokseni. Tämä oli kova opetus minulle, Kuznetsov sanoi tuolloin lausunnossaan.

Nyt kommentit tuntuvat väkisin selittelyltä. Tuore käryäminen ei estä venäläistä pelaamasta NHL:ssä – sarjan oma doping-valvonta ei toimi samoilla säännöillä kuin IIHF:n rangaistuselin.

LUE MYÖS: Jevgeni Kuznetsov jäänyt kiinni kokaiinin käytöstä – pitkä panna kansainvälisiin peleihin


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)