Jatkoseuraamuksia? NHL-pomo kommentoi Jevgeni Kuznetsovin huumekäryä: ”Hän on hakenut apua”

© Kuva: Getty Images

NHL:n varakomissaari Bill Daly on kommentoinut medialle Jevgeni Kuznetsovin huumekäryä.

Kiekkomaailmaa ravistutti perjantainen käryuutinen, kun IIHF kertoi venäläistähden kärynneen viime kevään MM-kisoissa. Kokaiinin käyttö johti lopulta neljän vuoden pelikieltoon kansainvälisiin peleihin.

Rangaistus ei koske kuitenkaan NHL:ää. Daly alleviivaa kuitenkin, että sarja tutkii kiekkotähden tilanteen huolella läpi.

– Toisin kuin IIHF:ssä, emme laske kokaiinia suorituksia parantavaksi aineeksi. Sen takia se ei ole rangaistava aine NHL-ohjelman mukaan. Sen sijaan kyse on huumeiden väärinkäytöstä, joka johtaa tutkimukseen ja pakolliseen hoitoon, Daly kommentoi.

NHL on jutellut sekä IIHF:n että Kuznetsovin kanssa. Washington Capitalsin hyökkääjä on ilmeisesti jo pyytänyt apua.

– Ymmärtääkseni hän on jo hakenut vapaaehtoisesti apua NHL:n ja NHLPA:n pelaajasopimuksessa kirjatun koulutus ja neuvontaohjelman kautta. Samalla hän on sitoutunut testausprotokollaan.

Kuznetsov juttelee vielä NHL-pomojen kanssa ennen kautta. Silloin sovitaan jatkon tarkemmasta aikataulusta.

– Herra Kuznetsov on sopinut jo tapaamisesta NHL-komissaari Gary Bettmanin kanssa. Siellä keskustellaan hänen tilanteestaan. Kommentoimme vasta sen jälkeen tilannetta uudelleen, Daly avaa.

LUE MYÖS: Seura ja pelaaja tulivat julkisuuteen – huumeista kärynnyt Jevgeni Kuznetsov katuvaisena: ”Olen pettänyt niin monet”

LUE MYÖS: Jevgeni Kuznetsov jäänyt kiinni kokaiinin käytöstä – pitkä panna kansainvälisiin peleihin

LUE MYÖS: Muistatko? MM-kisoissa kärynnyt Jevgeni Kuznetsov nousi jo keväällä kohun keskelle – vakuutti syyttömyyttään: ”En ole koskaan käyttänyt huumeita”


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)