Seura ja pelaaja tulivat julkisuuteen – huumeista kärynnyt Jevgeni Kuznetsov katuvaisena: ”Olen pettänyt niin monet”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals on ottanut kantaa kokaiinin käytöstä kiinni jääneen hyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin tapaukseen.

Kuznetsov nousi puheenaiheeksi, kun Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF langetti Caps-sentterille perjantaina neljän vuoden pelikiellon kansainvälisiin turnauksiin.

– Olemme pettyneitä tapahtuneeseen ja otamme asian vakavasti. Ymmärrämme, että Jevgeni on hakenut vapaaehtoisesti apua NHL:n ja NHLPA:n välisen työehtosopimuksen koulutus- ja neuvonta-ohjelmasta ja suostunut siihen liittyvään säännöllisen testausohjelmaan, Capitals toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Sitoudumme antamaan hänelle tilanteessa tarvittavan tuen. Olemme yhteydessä NHL:ään, joka päättää seuraavista askelista.

Capitals kertoo pidättäytyvänsä kommentoimasta asiaa enempää sen arkaluontoisuuden vuoksi.

27-vuotias hyökkääjä kommentoi tapahtunutta joukkueensa tiedoteessa myös itse.

Kuznetsov kertoo hyväksyvänsä saamansa rangaistuksen.

– Olen pettänyt niin monet itselleni tärkeät ihmiset, perheeni, joukkuetoverini ja ystäväni. Ensimmäisestä päivästäni lähtien Washingtonissa koko organisaatio ja fanit ovat olleet mahtavia minua ja perhettäni kohtaan. Tuntuu aivan hirveältä pettää teidät. Tiedostan, että ainoa tapa voittaa teidät takaisin on ottaa vastuu tilanteesta ja teoistani tästä eteempäin, Kuznetsov vuodattaa.

LUE MYÖS: Jevgeni Kuznetsov jäänyt kiinni kokaiinin käytöstä – pitkä panna kansainvälisiin peleihin

Muistatko? MM-kisoissa kärynnyt Jevgeni Kuznetsov nousi jo keväällä kohun keskelle – vakuutti syyttömyyttään: ”En ole koskaan käyttänyt huumeita”

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!