Näkökulma: New Jerseyn megatähti Taylor Hallilla edessään isojen päätösten kausi!

© Kuva: Getty Images

NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi toissa kaudella valittu New Jersey Devilsin supertähti Taylor Hall aloittaa viimeisen sopimuskautensa nykyisessä seurassaan varsin kaksijakoisissa tunnelmissa.

Devils ei ole menestynyt joukkueena Hallin aikakaudella, joskin nyt hankitut vahvistukset Jack Hughesin ja P.K. Subbanin johdolla povaavat joukkueelle huomattavasti valoisampaa tulevaisuutta. Hallin kohdalla tilanne ei kuitenkaan ole näin yksiselitteinen.

27-vuotias kanukkilaituri on pelannut vuonna 2010 alkaneella NHL-urallaan vaivaiset viisi pudotuspeliottelua, joten entisen ykkösvarauksen suurin tavoite tässä vaiheessa uraa lieneekin päästä voittavaan organisaatioon ja johdattaa joukkueensa Stanley Cupiin asti.

Tuleva kausi onkin toissa kaudella 93 tehopistettä nakuttaneen Hallin uran jatkosuunnitelmien kannalta ensiarvoisen tärkeä. Mikäli Devils onnistuu vielä parannellulla kokoonpanollakin jäämään pudotuspelien ulkopuolelle, etsinee supertähti kauden jälkeen pelipaikkaa muualta.

Hall olisikin ehdottomasti ensi kesän halutuin vapaa agentti, mikäli nyt vain kuusi miljoonaa dollaria kaudessa tienaava tähti päättäisi mittauttaa arvonsa vapailla markkinoilla. Houkutus tuohon lienee suuri, sillä nykyisellä palkkatasolla mies saattaisi löytää ensi heinäkuussa nimensä NHL:n parhaiten palkattujen pelaajien listan kärjestä.

Devils-johdon paine Hallin pitämiseksi olikin jo tänä kesänä valtava. Hughesin tulo ei välttämättä tee joukkueesta vielä alkavalla kaudella voittajasuosikkia, mutta jaksaako Hall odottaa Hughesin kypsymistä useamman vuoden ajan?

Devilsin seurajohdon olisikin pikaisesti iskettävä supertähtensä eteen sellainen jatkosopimustarjous, ettei Hallin tarvitse haikailla toisaalle ainakaan isomman palkkapussin perässä.

Yhtenä vaihtoehtona on mainittu Hallin paluu ensi kesänä Edmonton Oilersiin, jonka riveissä pelaamisesta mies ainakin Oilersin sisäpiiritoimittaja Kurt Leavinsin mukaan nautti täysin rinnoin – huolimatta menestyksen puutteesta. Nyt asiaan vaikuttaisi tosin mahdollisuus pelata yhdessä maailman kenties parhaan jääkiekkoilijan Connor McDavidin rinnalla.

Kävi miten kävi, tuleva kausi on Hallin uran suunnan kannalta tärkeämpi kuin koskaan aiemmin.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja väittää: Tähän hintaan Winnipeg valmis luopumaan Patrik Laineesta!

LUE MYÖS: NHL kaavailee World Cupia vuodelle 2021 – Leijonat saisi jalkeille huikean tähtisikermän!

LUE MYÖS: Jesse Puljujärven agentti HS:lle: ”Kyse ei bluffista – tämän tason pelaaja saisi sopimuksen tunnissa”


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.