NHL-toimittaja väittää: Tähän hintaan Winnipeg valmis luopumaan Patrik Laineesta!

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen jatko Winnipeg Jetsissä saattaa venyä pitkälle harjoitusleirin tai pahimmassa tapauksessa runkosarjan puolelle, mikä on omiaan aiheuttamaan huhuja miehen jatkon puolesta.

Sportsnetin Sean Reynolds uskoo Laineen tarttuvan tilaisuuteen, mikäli joku toinen NHL-seura tarjoaa 21-vuotiaalle maalitykille offer sheetiä, suomeksi yrittää kaapata rajoitetun vapaan agentin itselleen.

Reynolds uskoo Jetsin luopuvan suomalaisesta maalitykistään, mikäli joku toinen seura tarjoaa tälle yli yhdeksän miljoonan dollarin kausipalkkaa. Tällöin kanadalaisseura saisi tosin hyökkääjästään varsin hyvät kipurahat neljän 1. kierroksen varausoikeuden muodossa.

– Aika, rahatilanne sekä olosuhteet toimivat nyt kaikki Winnipegiä vastaan, Reynolds täräyttää.

Vain kuudella NHL-seuralla olisi palkkakattonsa puitteissa mahdollisuus iskeä kiinni Laineeseen. Colorado Avalanchella, Columbus Blue Jacketsillä sekä Tampa Bay Lightningilla on kuusikosta kuitenkin omat RFA-pelaajansa kiinnitettävinään. Jäljelle jäävät seurat ovat Minnesota Wild, Ottawa Senators sekä Philadelphia Flyers, joissa Laineen mahdollisuudet pudotuspelimenestykseen olisivat kuitenkin olemattoman pienet.

LUE MYÖS: Buffalo-pomo kuittaa puheet Rasmus Ristolaisen siirtovaatimuksista: ”Tarinoita tullut muistakin suomalaisseuroista”

LUE MYÖS: Mikko Rantasen pomo vahvistaa – sopimusneuvottelut pian käyntiin: ”Meillä on jo paikka katsottuna”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!