Jesse Puljujärven agentti HS:lle: ”Kyse ei bluffista – tämän tason pelaaja saisi sopimuksen tunnissa”

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven agenttina vaikuttava Markus Lehto on kuohuttanut kiekkomedioita ympäri maailman kesällä antamillaan lausunnoilla liittyen suojattinsa uran jatkoon.

Lehto väittää Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa, ettei kommenteissa ole kyse bluffista nykyistä seuraa Edmonton Oilersia kohtaan.

– Tässä ei ole mistään bluffaamisesta kysymys, vaan pelaaja on ollut vakuuttunut ja on edelleen vakuuttunut, että haluaa muutosta. Hän on täysin NHL-pelaaja, Lehto avaa HS:lle.

– Tämän tason kaveri saa sopimuksen vaikka yhdessä tunnissa 30 joukkueeseen, jos haluaa ottaa sen. Siitä ei ole kyse, etteikö tälle kaverille pelipaikka löytyisi Euroopasta. On muista asioista kyse, Lehto avaa paikallaan junnaavia neuvotteluja.

Kaksisuuntainen NHL-sopimus ei Puljujärven tapauksessa tule kysymykseen, vaikkei raha näyttelekkään neuvotteluissa keskeisintä asemaa.

– Totta kai se pitää olla yksisuuntainen tämän tason pelaajan kohdalla, Lehto vahvisti muistuttaen samalla yksisuuntaisen sopimuksen edun olevan siinä, ettei pelaajaa voi lähettää farmiliigaan ilman, että muilla NHL-seuroilla olisi mahdollisuus poimia tämä riveihinsä.

– Tässä on kysymys siitä, että saadaan uusi mahdollisuus puhtaalta pöydältä. Raha voi olla melkein mitä tahansa, Lehto kuittaa lopuksi puheet liian suuresta palkkapyynnöstä.

Lähde: Helsingin Sanomat

LUE MYÖS: Buffalo-pomo kuittaa puheet Rasmus Ristolaisen siirtovaatimuksista: ”Tarinoita tullut muistakin suomalaisseuroista”

LUE MYÖS: Mikko Rantasen pomo vahvistaa – sopimusneuvottelut pian käyntiin: ”Meillä on jo paikka katsottuna”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!