Tästä se lähtee: Florida aloittaa neuvottelut Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskin kanssa – toista tarvitaan kipeästi!

© Kuva: Getty Images

NHL-joukkueet voivat sunnuntaista lähtien aloittaa keskustelut heinäkuun 1.päivänä sopimuksensa päättävien rajoittamattomien vapaiden agenttien (UFA) kanssa.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Bob McKenzien mukaan Florida Panthersilla on jo maanantaina kaksi merkittävää tapaamista, kun Columbus Blue Jacketsin jo pitkään siirtohuhujen kohteena olleet maalivahti Sergei Bobrovski ja hyökkääjä Artemi Panarin saapuvat Floridaan.

Panthersin tavoitteena on napata molemmat venäläiset riveihinsä tulevaksi kaudeksi, mutta tärkeämpi osapuoli kaksikosta on Bobrovski, sillä joukkue tarvitsee kipeästi uutta maalivahtia.

Floridalaisryhmän viime kauden vahdeista James Reimarin on kerrottu olevan kaupan, eikä konkariveskari Roberto Luongo mahdollisesti uraansa jatkaessaan pysty enää kantamaan ykkösmaalivahdin vastuuta ja pelikuormaa.

Panarinin kiinnostuksen siirtyä Panthersiin uskotaan lisääntyneen, kun joukkue palkkasi uudeksi päävalmentajakseen Joel Quennevillen. Kokenut luotsi on hyökkääjätaiturille tuttu Chicago Blackhawksista 2015-17.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Kertoimet ottelulleColumbus Blue Jackets - Detroit Red Wings22.11.2019