NHL:n pudotuspeleissä pelattiin sunnuntain vastaisena yönä kaksi ottelua.

Boston Bruins nappasi tärkeän 4-3-kotivoiton Columbus Blue Jacketsistä nousten ottelusarjassa kuskin paikalle voitoin 3-2. Saman teki San Jose Sharks ottelusarjassa Colorado Avalanchea vastaan nappaamalla kotijäällään 2-1-voiton. Sarja siirtyy takaisin Coloradoon Sharksin johtaessa otteluvoitoin 3-2.

Bostonin ja Columbuksen ottelussa ratkaisijaksi nousi kotijoukkueen megatähti David Pastrnak, joka varmisti kahdella päätöserän maalillaan voiton Bruinsille. Voittomaali syntyi vain puolitoista minuuttia ennen ottelun päätöstä.

Myös Sharksin voiton taustalla oli yksi mies, molemmat osumat viimeistellyt Tomas Hertl. Joonas Donskoi sai kakkossyötön tshekkitähden voittomaaliin kolmannessa erässä.

Molemmat ottelusarjat ovat ensimmäistä kertaa katkolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.