Pekka Rinteen Stanley Cup -unelma jälleen pirstaleiksi: ”Emme ole saaneet potentiaalia näkyviin”

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Nashville Predatorsin 36-vuotiaan konkarimaalivahti Pekka Rinteen unelmapeli ei tuonut kaivattua tulosta Dallas Starsin napattua 2-1-jatkoaikavoittonsa turvin jatkopaikan NHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

49 kertaa kuudennessa ottelussa torjuneen kempeleläisvahdin Stanley Cup -unelma vesittyi jälleen kerran huolimatta Predatorsin tähtiä vilisevästä nimilistasta. Suomalainen ei silti lähtenyt syyttelemään pelikavereitaan kauden ennenaikaisesta päättymisestä.

– Ensiksi, täytyy onnitella Dallas Starsia jatkopaikasta. He pelasivat upean sarjan. Meidän täytyy ottaa opiksemme tästä ja parantaa tulevaisuudessa, Rinne kertoi Predatorsin kotisivuilla.

– Rakastan joukkuettani ja joukkuekavereitani. Tuntuu, että meillä on todella vahva ryhmä. Mielestäni meissä on potentiaalia, meidän täytyy vain saada se näkyville, Rinne avasi pettymykseen päättynyttä kautta pelin jälkeen.

Altavastaajana pudotuspelisarjaansa Nashvilleä vastaan lähteneen Dallasin kausi jatkuu toisella kierroksella St. Louis Bluesia vastaan.

MUITA AAMUN NHL-AIHEITA:

Nashville Predatorsin kausi paketissa – Dallas Stars eteni jatkoon jatkoaikatrillerissä!

Suomalaiset isossa roolissa – Carolina Hurricanes pakotti hallitsevan mestarin seiskapeliin!

Patrik Laineelta karu paljastus: kärsi koko kauden ajan sitkeästä vammasta!

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!