Suomalaiset isossa roolissa – Carolina Hurricanes pakotti hallitsevan mestarin seiskapeliin!

© Kuva: Getty Images

NHL:n uskomatonta jännitystä sisältävä ensimmäinen pudotuspelikierros huipentuu jälleen yhteen seiskapeliin, kun selkä seinää vasten pelannut Carolina Hurricanes nappasi kotonaan vakuuttavan 5-2-voiton Washington Capitalsista tasoittaen voitot 3-3:een.

Hurricanes jäi avauserässä jo 1-2-tappiolle, mutta Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen toisen erän suoritus nosti kotijoukkueen jälleen mukaan peliin. Aho riisti kiekon Capitals-maalin takana jakaen välittömästi nappisyötön maalin eteen nousseelle Teräväiselle, joka sivalsi vastustamattomasti kiekon maaliin ja lukemat 2-2:een. Maali oli miehen toinen näissä pudotuspeleissä.

Päätöserässä Hurricanes iski vielä kolme maalia. Ottelusarja huipentuu seitsemänteen peliin, joka pelataan NHL:n hallitsevan mestarin Capitalsin kotiluolassa torstain vastaisena yönä. Jokainen ottelusarjan peleistä on toistaiseksi päättynyt kotivoittoon.

LUE MYÖS: Nashville Predatorsin kausi paketissa – Dallas Stars eteni jatkoon jatkoaikatrillerin turvin!

Katso Teräväisen tasoitusmaali alta: