Tuleeko Jevgeni Malkin MM-kisoihin? Pelaaja-agentti teki kovan paljastuksen

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Venäjän maajoukkueen johtoporras katsoi varmasti vesi kielellä keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksen tuloksia, sillä lukuisia venäläistähtiä vapautui joukkueen käyttöön Slovakiassa pelattaviin MM-kisoihin.

Venäjän maajoukkue tiedotti Twitterissä nopeasti Pittsburgh Penguinsin ja Tampa Bay Lightningin putoamisen jälkeen, että Andrei Vasilevski, Mihail Sergatshev, Nikita Kutsherov ja Jevgeni Malkin on saanut kutsun MM-kisoihin.

Tästä nelikosta ainakin Malkinin saapumista voidaan pitää jo todennäköisenä.

– Suurella todennäköisyydellä Jevgeni hyväksyy kutsun, Malkinin agentti Gennady Ushakov kertoi Allhockey.ru-sivuston mukaan.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?