Neljä New York Islandersin runkopelaajaa karkaamassa vapaille markkinoille? Seurapomolta selvä viesti

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

NHL-kauden sensaatiojoukkueisiin lukeutuva New York Islanders johtaa omaa pudotuspelisarjaansa Pittsburgh Penguinsia vastaan puhtaasti otteluvoitoin 3-0.

Joukkueen tulevaisuuden näkymien yllä on silti useita kysymysmerkkejä. Islandersin neljän runkopelaajan sopimukset umpeutuvat tähän kauteen, eikä yksikään ole vielä aloittanut neuvotteluja jatkosopimustensa suhteen.

Hyökkääjistä viimeistä sopimuskauttaan pelaavat kapteeni Anders Leen lisäksi Jordan Eberle sekä Brock Nelson. Myös loistokauden pelanneen ruotsalaismaalivahti Robin Lehnerin yksivuotinen sopimus umpeutuu kesällä.

Islandersin GM Lou Lamoriellolla on selvät suunnitelmat nelikon varalle, joskin tämä kausi on pyhitetty vain ja ainoastaan taisteluun Stanley Cupista.

– Tiedän kaikkien puhuvan juuri nyt (tulevista) vapaista agenteistamme. Haluamme pitää jokaisen heistä ja tulemme tekemään töitä sen eteen. Mutta me kaikki keskitymme nyt tärkeimpään tehtäväämme, joka on seuraava ottelumme, Lamoriello kommentoi New York Postille.

Islanders on selvinnyt viimeisen 15 kauden aikana pudotuspelien toiselle kierrokselle vain kertaalleen. Nyt joukkueella on käytössään neljä ”ottelupalloa” Penguinsia vastaan. Sarja jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä Pittsburghissa.

LUE MYÖS:

Patrik Laine syttyi NHL-kauteen parhaalla mahdollisella hetkellä: ”Menestyksen kannalta valtava asia”

Vakuuttava debyytti! Ukko-Pekka Luukkonen loisti ensimmäisessä AHL-ottelussaan

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?