Patrik Laine syttyi NHL-kauteen parhaalla mahdollisella hetkellä: ”Menestyksen kannalta valtava asia”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Runkosarjan lopun täysin varjojen mailla vaellellut Winnipeg Jetsin Patrik Laine on herännyt tähän kauteen oikealla hetkellä ottelujen panosten ollessa tapissa.

Runkosarjan viimeisessä 19 ottelussa vain kerran maalirautojen väliin osunut Laine on onnistunut maalinteossa jokaisessa joukkueensa kolmesta pudotuspeliottelusta St. Louis Bluesia vastaan.

Jets nappasi maanantain vastaisena yönä elintärkeän 3-6-vierasryöstön kaventamalla ottelusarjan samalla 1-2:een. Laine nakutti pelissä tehot 1+1.

Suomalaistykin herääminen onkin yksi Jetsin kannalta ratkaisevan tärkeistä asioista, mikäli joukkue aikoo menestyä tänä keväänä pudotuspeleissä. Asia nostettiin isosti tapetille myös kanadalaisen mediajätti TSN:n NHL-studiossa.

– Laineen herääminen on valtava, valtava positiivinen merkki Jetsin menestyksen kannalta, totesi TSN:n NHL-toimittaja Darren Dreger.

– Jetsillä on paljon hyökkäyspään aseita, mutta Laine ei tarvitse paljoakaan paikkoja tehdäkseen maaleja johtuen tarkasta laukauksestaan. Kun hän pääsee b-pisteiden väliin tai maalin eteen laatupaikoille, hän on todella vaarallinen. Tätä olemme nähneet häneltä pudotuspeleissä, toinen TSN:n asiantuntijoista, Craig Button komppaa.

Winnipegin ja St. Louisin välinen ottelusarja jatkuu St. Louisissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelattavalla neljännellä ottelulla.

MUITA AAMUN AIHEITA:

Patrik Laineen hirmuvire jatkuu! Venytti pudotuspelien maaliputkeaan – katso osuma

Jymypommi lähellä! Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets lähettämässä runkosarjan ylivoimaisen ykkösjoukkueen kesälomille

Nyt ropisee pelikieltoa? San Jose Sharksin hyökkääjälegendalta raukkamainen taklaus

Vakuuttava debyytti! Ukko-Pekka Luukkonen loisti ensimmäisessä AHL-ottelussaan

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?