Kannattiko hankkia vahvistuksia siirtorajalla? Näin kaupatuilla NHL-tähdillä nyt menee

© Kuva: Getty Images

Vuodesta toiseen NHL:n siirtorajaa värittävät kuumina käyvät siirtospekulaatiot. Kuka supertähti liikkuu minnekin, liikkuuko vasta kesällä ja mikä on hänen arvonsa?

Viime hetken vahvistuksista maksetaan usein kovia hintoja: ykköskierroksen varausvuoroja ja nuoria lupauksia. Tulevaisuudesta suostutaan tinkimään, jotta täksi kaudeksi saadaan paremmat mahdollisuudet Stanley Cupin voittoon.

Aivan runkosarjan lopulla hankitun pelaajan liittyminen kokonaan uuteen joukkueeseen ei ole kuitenkaan niin saumatonta todellisuudessa kuin paperilla. Työpaikan ja kodin vaihtaminen yhtäkkiä pistää kenen tahansa elämän myllerrykseen.

Listasimme alle kaikki NHL:n siirtorajalla työpaikkaa vaihtaneet isommat nimet. Ainakaan tähän mennessä hätävahvistukset eivät ole osoittautuneet kultakimpaleiksi. Heidän todellinen arvonsa punnitaan kevään ratkaisupeleissä.

NHL:n siirtorajalla liikkuneet pelaajat

Mark Stone, Vegas Golden Knights, 8 ottelua 2+4
Mikael Granlund, Nashville Predators, 7 ottelua 1+3
Wayne Simmonds, Nashville Predators, 8 ottelua 0+1
Matt Duchene, Columbus Blue Jackets, 13 ottelua 3+3
Ryan Dzingel, Columbus Blue Jackets, 11 ottelua 1+5
Kevin Hayes, Winnipeg Jets, 9 ottelua 2+3