Tuukka Raskilta nokkelaa pelisilmää vai kepulikonsti? Yllättävä tapaus sai San Jose -hyökkääjän hermostumaan

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin ja Boston Bruinsin välisessä tiistaiyön kamppailussa koettiin sen jatkoajalla varsin yllättävä tapahtumasarja.

Kaikki sai alkunsa, kun ensiksi mainitun Evander Kane pyrki riistämään pikkumustan Boston-maalin takana Charlie McAvoylta niin rajusti, että Tuukka Raskin vartioima häkki heilahti pois paikaltaan.

Koska heti perään tuon jälkeen Bruins iski lupaavan oloiseen vastahyökkäykseen, ei suomalaisvahti luonnollisesti kiinnittänyt tapaukseen huomiota sen kummemmin.

Hetki myöhemmin kassarin kiinnostus paikaltaan lähtenyttä maalia kohtaan kuitenkin heräsi, kun haipaidat vastaavasti itse ponkaisivat ylivoimahyökkäykseen. Se tyssäsi lopulta kuin seinään.

Kuten tältä videolta näkee, eivät Sharks-luotsi Peter DeBoer ja Kane pitäneet tapauksesta. Koko tilanteen aikaansaaneelta Kanelta tapaus meni tunteisiin ainakin kehonkieltä tuijottamalla. Hän kävi hetken aikaa kuumana kuin hellakoukku.

Kaikista katkerinta Sharksin kannalta oli tietysi se, että tovi tapauksen jälkeen Bruins iski itse ja voitti pelin numeroin 6-5.