Puolustaja Josh Gorges tarjosi haikeita uusia maanantaina, kun hän tiedotti päättäneensä 15 vuotta kestäneen ammattilaisuransa.

34-vuotias kanadalainen tahkosi NHL:ssä peräti 783 ottelua tehoin 17+107=124. Hänet tunnettiin parhaina päivinään loistavana puolustavana puolustajana, joka loisti erityisesti alivoimapelissä.

Gorgesin johtamistaitoja arvostettiin korkelle NHL:ssä, kun hän pääsi toimimaan Montreal Canadiensin ja Buffalo Sabresin varakapteenina.

– Haluan omistaa tämän hetken sille, että aion virallisesti jäädä eläkkeelle NHL:stä ja jääkiekosta. Vaikka tämä on surullinen päivä, olen silti todella innoissani seuraavasta luvusta elämässäni ja mahdollisuudesta olla kotona perheeni kanssa. Täällä on niin paljon ihmisiä, joita pitäisi kiittää, mutta he jotka ovat auttaneet minua matkan varrella ja auttaneet tekemään unelmistani totta, tulen olemaan aina kiitollinen heille, Gorges kirjoitti tunteikkaassa jäähyväisviestissä.

Gorges pelasi viimeiset NHL-pelinsä kaudella 2017-18 Buffalo Sabresin paidassa. Hän päätti jättää pelaamatta tällä kaudella.

Brendan Gallagher

@BGALLY17
Congrats on a hell of a career #Jerry