NHL:ssä vietettiin viime yönä kiitospäivän vapaita eikä kalenterissa ollut sen myötä ainuttakaan ottelua. Tänään ja tulevana yönä sen sijaan on toinen ääni kellossa, sillä NHL-herkkua on tarjolla peräti 15 ottelun edestä!

Suomalaisfanien kannalta kattaus on mitä mielenkiintoisin, kun peräti kuusi ottelua näytetään meikäläisittäin parhaaseen katseluaikaan. Monissa alku- sekä myöhäisillan otteluissa on lisäksi vahva suomalaisedustus, joten tänään jos koskaan kannattaakin nauttia NHL-viihteestä koko rahan edestä.

Mustan perjantain kierros starttaa kahdeksalta Suomen aikaa yhdellä NHL-historian pitkäaikaisimmista ”rivalryistä”, kun Philadelphia Flyers ja New York Rangers iskevät yhteen. Suomalaisittain mielenkiinto nousee huippuunsa viimeistään yhdeltätoista illalla, kun hurjassa maalivireessä olevan Patrik Laineen Winnipeg Jets kohtaa vieraissa Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustaman Minnesota Wildin.

Suomalaisväriä on tarjolla myös samaan aikaan alkavassa ottelussa Buffalo Sabresin ja Montreal Canadiensin välillä, kun Rasmus Ristolaisen Buffalo yrittää venyttää jo seitsemän ottelun mittaiseksi venynyttä voittoputkeaan. Vierasjoukkueesta kentällä nähdään suomalaisista kärkivaraus Jesperi Kotkaniemi sekä Artturi Lehkonen, minkä lisäksi Antti Niemi aloittaa tuoreiden tietojen mukaan Habsin maalilla.

Mikäli uni ei vielä tämänkään jälkeen tule silmään, on seuraava ”suomalaisottelu” edessä lauantain puolella puoli kolmelta, jolloin Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanes isännöi Aleksander Barkovin sekä Juho Lammikon edustamaa Florida Panthersia.

NHL-herkkua on ”suomalaisotteluiden” lisäksi tarjolla viikonlopun alkajaisiksi aina pitkälle lauantaiaamuun saakka, joten nyt jos koskaan kannattaakin aloittaa viikonloppu nauttimalla maailman kovimman kiekkosarjan tarjonnasta!