Jason Spezza haluaa jatkaa Dallasissa: ”He voivat antaa rahani jollekin toiselle”

© Kuva: Getty Images

Veteraanisentteri Jason Spezza nauttii elämästään Dallasissa haluten jatkaa Stars-nutussa myös jatkossakin.

35-vuotiaan kanadalaisen nykyinen, vuosipalkaltaan 7,5 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Mahdollistaakseen pysymisensä Dallasissa, Spezza on valmis leikkaamaan ison siivun tulevasta palkastaan.

– En juurikaan välitä seuraavan sopimukseni arvosta. Haluan pysyä ja pelata täällä. Jos roolini pysyy hyvänä, niin he voivat viedä rahani ja antaa ne jollekin toiselle, jotta saamme joukkueeseemme lisää syvyyttä, Spezza täräytti sunnuntaina Sportsnetin Chris Johnstonille.

Spezza on aloittanut kautensa esimerkillisesti tekemällä 13 otteluun komeat 10 tehopistettä (3+7). Viime kaudella taitavana pelinrakentajana tunnettu hyökkääjä takoi vaivaiset 26 tehopistettä.