Jason Spezzan viime kausi oli hänen uransa ehdottomasti heikoin. Dallas Starsin kakkossentteri ajautui valmentaja Ken Hitchcockin koirankoppiin ja jäi vähille minuuteille. Kauden aikana hän teki vaatimattomat tehot 8+18.

– Se oli raskasta. Minulla ei ollut hyvä vuosi. Luulen, että se on antanut minulle hieman paloa ja joskus sellaista tarvitsee. Joskus luulen, että otan itsestäänselvyytenä, kuinka hyvin urani on mennyt ja kuinka helposti olen tehnyt tulosta vuosien aikana. Niinpä vuosi, jolloin en ollut onnellinen, on nostattanut tulen vatsaani, ja se saattaa pidentää uraani parilla vuodella, Spezza kommentoi ennen kauden aloitusta seuransa verkkosivuilla.

Spezzan itseluottamus ei ollut turhaa. Kauden kahdeksassa ottelussa hän on tehnyt tehot 2+5. Voitossa Los Angeles Kingsistä Spezza nakutti tehot 1+1.

– Se oli työteliäs voitto. Peli meni juuri niin kuin ajattelimme. He pelasivat kovaa, me pelasimme kovaa, Spezza arvioi ottelua.

Dallas-valmentaja Jim Montgomery kaavaili konkarilleen isoa roolia ennen kauden aloitusta. Hän halusi erityisesti hyödyntää Spezzan taitoja aloitusympyrässä ja se on kannattanut. Konkari on kaapinut aloitukset joukkueelleen yli 64 prosenttisesti.