Toronto Maple Leafs on ollut viime aikoina isoissa ongelmissa sopimuksettoman tähtihyökkääjänsä William Nylanderin kanssa.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Darren Dregerin mukaan Nylander vaatii peräti yli seitsemän miljoonan dollarin palkkaa, eikä Maple Leafs ole valmis maksamaan lähellekään niin paljoa.

Tilanne on mennyt jo siihen pisteeseen, että Dreger uskoo jo vaihtokaupan mahdollisuuteen. Kaupan tulisi kuitenkin tapahtua siten, että Nylander solmisi ensiksi jatkosopimuksen ja hänet kaupattaisiin sen jälkeen toiseen seuraan.

– Kyllä, se on mahdollista. Yksi asia, joka kuitenkin saa minut epäröimään tätä on se, että kuinka moni joukkue oikein haluaa maksaa Nylanderille yli seitsemän miljoonan dollarin palkkaa. Hän on hemmetinmoinen pelaaja. Hän todellakin on. Mutta onko hän yli seitsemän miljoonan dollarin pelaaja? Minun mielestä hän ei ole – ainakaan vielä, Dreger spekuloi TSN Toronto 1050 -radiokanavalla.

Nylander ei ole ollut vielä mukana Maple Leafsin harjoitusleirillä ja aika osapuolten aika alkaa käydä vähiin, koska NHL-kausi alkaa 4. lokakuuta.