Montreal Canadiensin tähtivahti Carey Price paljasti uuden, NHL-hyväksytyn CCM:n rintapanssarin. Kanadalainen on kuitenkin huolissaan pienennetyn varustekappaleen turvallisuudesta.

– Tiedän, mitä he yrittävät tällä muutoksella saavuttaa. Se on kuitenkin todella pieni muutos ja en tiedä saadaanko tällä aikaan sellainen lopputulos, joka halutaan todella saavuttaa. Sitä on vaikea selittää, Price puntaroi maalivahdeille suunnatun InGoal Magazine -lehden haastattelussa.

Price viittaa erityisesti aukkoon, joka sijaitsee olkasuojan sivustassa sanoen, että se jättää käsivarren osittain paljaaksi. Erityisesti siinä vaiheessa, kun hän nojaa kulmatilanteissa tolppaa vasten.

– En sano, että taivas putoaa tämän takia. Mielestäni meidän täytyy kuitenkin varmistaa, että maalivahdit tuntevat olonsa hyväksi, koska viimeinen asia mitä haluan on se, että veskarit joutuvat väistämään kiekkoja.

InGoal Magazine

@InGoalMedia
Exclusive first look at the new NHL-approved chest protector from CCM, courtesy of Carey Price, who walked us through it. Story up now at InGoalMag.com