Nashville Predatorsin tähtipuolustaja Ryan Ellis allekirjoitti tiistaina kahdeksan vuoden mittaisen ja 50 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Hänen nykyistä kontrahtiaan on jäljellä vielä yksi vuosi, joten uusi, vuosipalkaltaan 6,25 miljoonan dollarin sopimus tärähtää käyntiin kaudesta 2019-2020 alkaen.

Ellis uskoo, että hänellä olisi ollut mahdollisuus repiä vapailta markkinoilta vieläkin suurempi rahapotti.

– Saan rahaa enemmän kuin tarvitsen pelatakseni jääkiekkoa. Kyse oli lähinnä siitä, että saamme aikaan molemmin puolin reilun sopimuksen. Joukkueessamme on muitakin pelaajia, joiden sopimus tulee uusia, ja minun oli tehtävä oma osani pitääkseni joukkue oikealla suunnalla, Ellis sanoi torstaina amerikkalaistoimittajile Nashvillessä.

Predators on löytänyt pelillisesti oikean suunnan ja heidän tavoitteenaan on pysyä tulevina vuosina yhdestä suurimmista Stanley Cup -haastajista.

– Jos saamme pidettyä kaikki täällä ja ytimen kasassa, uskon, että taistelemme Stanley Cupista seuraavat 10 vuotta, vähintään. Se on karskisti sanottu, mutta luotamme paljon omaan joukkueeseemme, Ellis julisti.

27-vuotias puolistaja oli alkukaudesta toipilaana ja palasi tositoimiin vasta tammikuussa. Tästä huolimatta hän kykeni takomaan pelaamassaan 44 runkosarjaottelussa komeat 32 tehopistettä (9+23). Pudotuspeleissä maalitili jäi kuitenkin avaamatta ja Ellis keräsi 13 peliin viisi syöttöpistettä.