Jenkkisivusto The Hockey Writers hehkuttaa tuoreessa artikkelissaan Edmonton Oilersin saksalaissentteriä Leon Draisaitlia.

Vuosi sitten monet tahot arvostelivat Draisaitlin Oilersin kanssa tekemää kahdeksanvuotista, 8,5 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimusta seuran kannalta kalliiksi.

Tuolloin epäiltiin nuoren miehen kykyihin pelata taalaliigassa tasaisen korkealle tasolla. Pohjalla oli 55:n ja 77 tehopisteen kaudet.

Viime kaudella 22-vuotias Draisaitl täräytti pöytään jälleen huippukauden takoen 78 ottelussa tehot 25+45=70, ja tämä näyttäisi vakuuttaneen ainakin jenkkijulkaisun.

– Draisaitl ei vain ole hintalappunsa arvoinen, vaan kyseessä saattaa olla varma sijoitus, käypähintainen sopimus tai jopa ryöstö, The Hockey Writers hehkuttaa.

Julkaisun mukaan Draisaitl on kehittymässä tasaiseksi piste per peli -hyökkääjäksi, eikä 100 pisteen kausikaan ole sen mukaan mahdoton.

Arvosteluun, että Draisaitl olisi hyötynyt joukkuetoveristaan, supertähti Conor McDavidista pistetehtailussaan The Hockey Writers ei lähde.

– Hän on tehnyt tulosta sekä McDavidin kanssa että ilman häntä, jenkkimedia painottaa hehkuttaen Draisaitlin sopimusta yhdeksi NHL:n parhaista.