Eeli Tolvanen ei pelkää tulevaa NHL-haastetta – oivalsi puutteensa, joita on parannettava

© Kuva: Getty Images

150% talletusbonus vedonlyöntiin!

Eeli Tolvasella on edessään kova haaste. Tulevalla kaudella 19-vuotiaan olisi pystyttävä vastaamaan suuriin odotuksiin myös NHL:ssä.

KHL-kaudellaan kovaa jälkeä tehneen Tolvasen ensimmäinen askel siihen on Nashville Predatorsin kauteen valmistava harjoitusleiri syyskuussa.

Tolvanen pelasi viime kaudella kolmessa NHL-ottelussa ilman tehomerkintöjä ja kertoo nhl.com/fi:n haastattelussa oivaltaneensa nopeasti puuttensa, joita on parannettava mikäli mielii pelata säännöllisesti maailman kovimmassa kiekkoliigassa.

– Peli oli paljon nopeampaa ja fyysisempää kuin KHL:ssä. Aina pitää olla valmiina, kun pääsee kiekolle. Virheestä saa maksaa heti, hän toteaa.

Vaikkei pisteitä vielä kevään otteluissa tullutkaan, tunsi suomalaislupaus joka illan jälkeen olonsa paremmaksi Predatorsin joukkueessa.

– Pari ensimmäistä ottelua olivat aika vaikeita. Olin tottunut pelaamaan isossa kaukalossa, ja sitten piti yhtä äkkiä sopeutua pieneen kaukaloon. Nyt tiedän, että minun pitää olla vahvempi ja nopeampi, kun harjoitusleiri alkaa, Tolvanen kertoo.

150% talletusbonus vedonlyöntiin!