Kuluvaa NHL-kautta on vielä vähän jäljellä, kun ainoastaan finaalit ovat pelaamatta. Kauden päätyttyä myös Vegas ja Washington pääsevät pohtimaan ensi vuoden suunnitelmia ja mahdollisia pelaajakauppoja.

Pelaajakauppojen huhumylly on pyörinyt tänäkin keväänä vauhdikkaasti. Jättitreidejä on syytä odottaa, sillä esimerkiksi Sportsnet on listannut mielestään alkukesän kuumimmat siirtohuhut.

Urheilukanava uskoo, että useampi huippupuolustaja saattaa pakata laukkunsa ja suunnata muualle, missä seuran palkkakatto kestää pelaajien järjettömät toiveet.

  1. Erik Karlsson ei ole vieläkään päässyt sopuun Ottawa Senatorsin kanssa. Ruotsalaisen palkkatoiveet ja seuran viime vuosien kehitys saattavat johtaa isoon jättikauppaan tänä kesänä. Senatorsilla alkaa olla kiire supertähden kanssa, sillä hänen sopimuksensa viimeinen vuosi starttaa heinäkuussa. Jotta Ottawa saisi edes jotakin takaisin Karlssonista, olisi sen järkevä kaupata hänet mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.Karlsson on kertonut, ettei tyydy enää vähään. Hän tähtää NHL:n uuteen puolustajien palkkaennätykseen, joka liikkuu yli yhdessässä miljoonassa. Vaatimus rajoittaa merkittävästi ruotsalaisen vaihtoehtoja.
  2. Drew Doughtyn tilanne on hyvin samankaltainen Karlssonin kanssa. Hän toivoo samanlaista järjetöntä tiliä, jollaista Los Angeles Kings ei pysty tarjoamaan. Doughty rakastaa nykyistä seuraansa, mutta ei vanno täydellistä seurauskollisuutta.- Rakastan olla Kings-pelaaja, mutta jos seura ei ole menossa oikeaan suuntaan – Haluan voittaa mestaruuksia. En välitä p*skaakaan, missä pelaan. Haluan vain mestaruuksia, Doughty kommentoi The Hockey News:lle.
  3. Sportsnet nostaa P.K. Subbanin myös potenttiaaliseksi kauppatavaraksi. Puolustajien palkkakuningas on ennenkin vaihtanut seuraa kesällä, joten mikään ei ole hänen kohdallaan mahdotonta. Kolmikosta hänen siirtohuhunsa ovat kuitenkin kaikista hulluimmat. Nashville Predatorsin päävalmentaja Peter Laviolette onkin irroittanut huhuilta siivet ja kertonut, ettei tähtipakki lähde minnekään.- Minne hän olisi lähdössä? Hän on Norris-kandidaatti. Hän on pelannut kaksi upeaa kautta meillä. Hän tekee joukkueesta paljon paremman. Mitä muuta voisin toivoa, päävalmentaja kommentoi huhuja kauden päätöstilaisuudessa.