Patrik Laineen ketjukaveri, tanskalaiskiituri Nikolaj Ehlers alisuoritti NHL:n pudotuspeleissä pahemman kerran.

Runkosarjassa 22-vuotias taituri mätti 29 maalia ja 60 tehopistettä, mutta pudotuspeleissä Ehlers ei osunut kertaakaan tolppien väliin. 15:ssä pudotuspelikamppailussa tilille kertyi seitsemän syöttöpistettä.

Winnipeg Jetsin pelaajat tyhjensivät eilen pukukoppinsa. Ehlers oli luonnollisesti pettynyt kauden päättymiseen ja sätti etenkin itseään.

– Pelaamiseni ol per*eestä. Henkilökohtaisesti, en tuntenut pelaavani parasta peliäni pudotuspeleissä. Oli joitain pelejä, joissa tunsin oloni todella hyväksi, mutta kokonaisuutena en pelannut mitään parasta jääkiekkoa. Toki olisin halunnut tehdä jonkun maalinkin… Minun on mentävä kesällä kotiin (Tanskaan) ja varmistettava, että ensi kausi sujuu paremmin, Ehlers tilitti Winnipeg Sunin haastattelussa.

Ehlers pystyy parhaimmillaan muuttamaan nopeudellaan pelin tempoa ja luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja. Kääntämään pelin suunnan Jetsin hyväksi. Pudotuspeleissä hänen pelitapansa ei kuitenkaan kukoistanut, varsinkaan tiukoissa paikoissa.

– Pudotuspelit ovat aivan oma maailmansa. Kaikki on todella hauskaa, jännittävää ja tunteellista – kaikkea siltä väliltä. Kovaa tunteiden myllerrystä. Nyt haluan vain päästä kotiin, levätä hieman ja saada jääkiekon pois mielestäni, vaikka se onkin hieman vaikeaa, Ehlers jatkoi.