Winnipeg Jets on ollut yksi tämän NHL-kauden parhaista joukkueista. Jets on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmantena ja joukkue tavoittelee tällä kaudella tosissaan menestystä.

Jetsin fanit ovat varmasti iloisia kuullessaan, että joukkueen GM Kevin Cheveldayoff on valmis tekemään koviakin liikkeitä vahvistaakseen joukkuetta siirtorajalla, joka umpeutuu ensi maanantaina.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Enemmän puheluita lähtee täältä ulos kuin tulee sisään, Cheveldayoff sanoi NHL.comissa.

– Olemme nyt tilanteessa, jossa voimme katsella, ketä voisimme vielä hankkia. Olen ollut proaktiivinen sen suhteen. En niinkään tänne tulevien puheluiden suhteen, GM jatkoi.

Jets on onnistunut tällä kaudella erinomaisesti, mutta GM haluaa kuitenkin muistuttaa karusta faktasta.

– Tämä on ollut hyvin mielenkiintoinen kausi. Olet kuitenkin vain yhtä hyvä kuin viimeisin pelisi. Olemme nähneet sen kotipeleissämme. Kun et voita pelejä, kysyt itseltäsi kysymyksiä. Kun taas voitat, nautit hetken siitä ja jatkat eteenpäin, Cheveldayoff sanoi.

Jets on kehittynyt kauden mittaan. Viime kausi meni vielä opetellessa, mutta tällä kaudella joukkue on ottanut askeleen eteenpäin. Jopa kaksi.

– Kyse on siitä, että haluat löytää tietynlaisen kypsyyden päivittäiseen tekemiseen. Sen takia tätä pelataan. Veteraanit olivat joskus nuoria pelaajia itsekin, ja toivottavasti he pystyvät auttamaan nuoria pelaajia. Olemme tehneet tietysti paljon töitä päästäksemme tähän saakka, mutta emme ole vielä saavuttaneet mitään. Se on se asenne, joka ajaa eteenpäin.

Yksi Jetsin suurista onnistujista on ollut suomalaistykki Patrik Laine, joka on pystynyt välttämään niin sanotun toisen kauden kirouksen. Laine on ampunut tällä kaudella 28 maalia, ja viime kauden (36) lukemien rikkominen on edelleen mahdollista. Laine on tällä hetkellä kolmen pelin maali- ja pisteputkessa.