Seuraatko intohimoisesti jääkiekkoa ja erityisesti NHL:ää? Väijytkö yöllä pelejä tai selvitätkö yön tapahtumat viimeistään heti kun heräät? Tunnetko joukkueet kuin omat taskusi? Osaatko luovia NHL:n sääntöviidakossa? Pysyykö kynä kädessäsi?

Jos vastasit mielessäsi edes osaan kysymyksistä ”kyllä!”, saatat olla hakemamme vahvistus.

Me etsimme siirtomarkkinoilta kokoaikaista NHL:n erikoistoimittajaa, jonka siveltimenvedot piirtyvät suurelta osin NHLSuomi.comin sivuille. Meillä pääset sekä tykittämään nopeita uutisia että kirjoittamaan syvällisempiä tekstejä NHL-maailmasta.

Mitä voimme tarjota? Meillä saat äänesi kuuluviin ja pääset keräämään arvokasta työkokemusta. Toimituksen esimiehet antavat kirjoittajille selkänojan – neuvot ja sparraus auttavat sinua kehittymään seuraavalle tasolle. Työvuorojen suhteen olemme joustavia, ja jokaiselle kirjoittajalle pyritään räätälöimään sopiva paketti. Työstä maksetaan asianmukainen korvaus.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan julkaistuja juttunäytteitä tai tätä hakemusta varten kirjoittamasi artikkeli. Juttunäytteellä arvioimme oikeinkirjoitustaitoasi ja asiantuntemustasi nimenomaan NHL-maailmasta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme NHL-tähden heti kun sopiva tekijä löytyy.