New York Rangersin presidentti Glen Sather ja GM Jeff Gorton julkaisivat paljon puhuvan tiedotteen torstai-iltana.

Tiedotteessa kerrotaan täysin suoraan, että Rangers aloittaa jälleenrakentamisen ja sen takia, joitain joukkueen pelaajia saattaa odottaa kauppaaminen toiseen NHL-seuraan.

Niin kuin tiedätte, olemme olleet kaudesta 2005-06 lähtien todella kilpailukykyinen joukkue. Me olemme pelanneet 129 pudotuspeliottelua, voittaneet Presidents Trophyn, päässeet konferenssifinaaleihin sekä Stanley Cup -finaaliin. Vaikka olemme ylpeitä saavutuksistamme – emme yltäneet meidän päätavoitteeseen eli tuomaan Stanley Cup -pokaalia New Yorkiin.

Niin kuin teemme joka kausi, olemme arvioineet jatkuvasti joukkuettamme ja etsineet alueita, joita voimme kehittää voittaaksemme. Aloitimme tämän kehitysprosessin viime kesänä, kun hankimme palasia, joiden uskomme auttavan tulevina vuosina. Kun lähestymme tähän kuukauteen päättyvää siirtorajaa ja ensi kesää – aiomme keskittyä lisäämään joukkueeseemme nuoria ja kilpailukykyisiä pelaajia, joissa yhdistyy nopeus, taito ja luonne.

Tämä voi tarkoittaa sitä, että menetämme tuttuja kasvoja, jätkiä joista välitämme ja kunnioitamme. Samalla, kun tämä on osa tätä peliä, se ei ole koskaan helppoa. Lupaamme teille, että tavoitteenamme on ohjata meidän ainutlaatuiseen tavoitteeseen: varmistaa, että rakennamme perustan tulevana Stanley Cup -voittajaehdokkaana.

Rangersin pelaajat ovat pyörineet jatkuvalla syötöllä siirtohuhuissa tällä kaudella ja yksi markkinoiden kuumimpia nimiä on konkarihyökkääjä Rick Nash. (Lue tästä lisää.)

Joukkueen jättimäistä palkkaa tienaava luottopuolustaja Brendan Smith sai aikaisemmin torstaina komennuksen siirtolistalle. (Lue tästä.)

x - New York Rangers

@NYRangers
A Message from Glen Sather and Jeff Gorton.